20 Aralık 2013 Cuma

U 25 Türkiye

Ve diğerleri;

Pektemek 25
Necip Uysal 22
Hasan Ali Christ 24
Aykut Demir 25
İsmail Koybası 24
Soner Aydogdu 22
Cenk Tosun 22
Emre Çolak 22
Hakan Calhanoglu 19
Serdar Aziz 23
Salih Ucan 19
Kerim Frei 20
Sefa Yılmaz 23
Cenk Gönen 25
Mehmet Ekici 23
Okay Yokuşlu 19
Sinan Bolat 25
Emrah Bassan 21
Omer Sismanoglu 24
Ceyhun Gulselam 25


Daha da var.
Oyuncu mu yetişmiyor yoksa oynatabilen mi ?

5 yorum:

  1. listeden 2 ismi çıkartırım.biri serdar aziz.tam bi saatli bomba.yeteneksiz ve dengesiz.mental açıdan çok zayıf.galatasaray ilgileniyormuş diyorlar.inanılır gibi değil.oyuncuyu izlemiyorlar mı arkadaş.yada manageri bu haberleri çıkarıyor.bakınız ligin 11. haftasındaki yaptırdığı penaltıya.sivasspor bursaspor maçında.profesyonel oyuncunun bu şekilde rakibine dalmasını izah etmek çok zor.ceza alanı içinde.millet penaltı olmasın diye iki elini arkasına götürür bu arkadaş tam tersi çift dalıyor.nooluyoruz arkadaş.süper lig topçusu değil bence.izlemek istersen video su şurada.
    http://www.acunn.com/video/mac-ozetleri/sivasspor2-bursaspor1/526

    listeden çıkaracağım ikinci arkadaş aykut demir.komando defans oyuncusu lakin yetenek konusunda sınıfta kalıyor bence.serdar aziz gibi ceza alanında çift dalmalarını görmedim ama dışarıdan baktığında derli toplu bir oyuncu profili çizmiyor.her an bi sakarlık yapacak havasında.

    YanıtlaSil
  2. ayrıca aynı videoda 11-19 . saniyeler arasındaki serdar aziz i bir izle neler neler yapıyor:) hani tek hamleli stoper derler ya serdar ın tek hamlesi bile yok.

    YanıtlaSil
  3. Biliyorum yani çok kaliteli oyuncudur da demiyorum. Ama oyuncu havuzu yüksek bak oraya daha Ugur Demirok'u ya da Huseyin Tok'u eklemedim.
    Ayrıca Serdar Aziz psikolojik açıdan 2 senedir yokları oynuyor. Bu transfer mevzuları ve bilmediğimiz bazı konular konsantrasyonunu bozuyor çok açık.
    Ben de Serdar'ı takımda görmek istemem. Ama daha 23 yaşında bir stoper için genç bir yaş hala. Hele ülkemizde bir stoperin ilk stoper olma yaşı zaten 25 :)
    Hata yapmaya bakarsak Chedjou'nun FB maçında yaptırdıgı penaltıyı sence Fransa liginin en iyi stoperi seçilen bir adam yapar mı ? Bizim elimizde tabi ki bir Varane yok. Ama altyapıdan oyuncu çıkmıyor demek de pek mantıklı değil.

    YanıtlaSil
  4. listeye şener özbayraklı (23) ve güray vural (25) eklenebilir.

    cedju nun hatası ile serdarın hatası benzer değil bence.serdarınki mental bir hata.yani ceza alanında dengeli olmak gerektiğini bilemiyor.cedju nun hatası her oyuncunun başına gelebilecek anlık bir olay.

    YanıtlaSil
  5. bu arada bülent tulun serdarı istemeye gitmiş bursaya.sportif direktör tulun olursa doğal karşılıyorum .izlemiyorlar yada izleyenler tulun gibiler.

    YanıtlaSil